Ladytoimintamme on vilkasta


Ladytoiminta alkoi Klubin perustamisvuonna 1980. Ladyjen aktiviteettien kohteena ovat olleet perinteisesti lapset, nuoret, vanhuksen ja vammaisryhmät. Rahaa aktiviteetteihin on kerätty mm. leipomalla piparkakkutaloja, joita on myyty joulun aikaa myyjäisissä. Ladyt ovat myös osallistuneet Kantapuhdon miesten suururakkaan, Haapajärven puhelinluettelon tekemiseen. Saadulla palkkiolla on voitu osallistua moniin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Perinteeksi on muodostunut ystävänpäiväjuhlan järjestäminen Karjalahden palvelukeskuksessa. Ohjelma on sisältänyt lauluja, runoja ja ladyjen tarjoamat täytekakkukahvit. Palvelukodin asukkaat ovat aina toivoneet lapsia esiintymään, ja näin paikallisten alakoulujen oppilaat ovat päässeet hankkimaan esiintymiskokemusta.
Kun Haapajärven neuvolasta otettiin yhteyttä Lions Clubin Kantapuhto Ladyihin ja pyydettiin lahjoituksena sukkia Marttojen vuoden 2009 sukkaprojektin jatkoksi, eivät Ladyt epäröineet.

Tuotteen valmistaminen itse ja sen lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen olivat jo itsessään hyvä kannustin projektille, jonka tarkoituksena oli valmistaa pienet sukat ja lapaset kaikille Haapajärvellä vuonna 2010 syntyneille vauvoille. Valmistaminen aloitettiin syksyllä 2009 ja se jatkui vielä vuoden 2011 ajan.

 

esimerkkejä toiminnastamme

 

Ladyjen valmistamia piparkakkutaloja joulumyyjäisiin.

Ladyjen valmistamia sukkia Haapajärvisille vastasyntyneille.

Ladyjen valmistamia piparkakkutaloja joulumyyjäisiin.

Ladyjen valmistamia sukkia Haapajärvisille vastasyntyneille.